giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dissabte, de juliol 16, 2005

Avui no ha fet fred...

*
No, avui no ha fet fred, us ho puc ben assegurar! El termòmetre ha agafat la carrera, hem fregat ben bé els 35º i la humitat de l’ambient no ha afavorit que la temperatura fos de gaire “confort”, que ves a saber què volen dir els professionals del tema quan s’hi refereixen. I si en això hi afegim que una servidora no és animal de sol, ans al contrari, la cosa no pot ser pitjor!

Aquests dies he parlat amb una amiga que ha anat a passar el juliol al seu país, l’Uruguai, on ara mateix és hivern de ple. Tot explicant-me que duu dos jerseis ben gruixats, que per sortir al carrer es posa una bona jaqueta ben aboçada i una calorífica bufanda i que per dormir té una flassada de reglament i un edredó de dos dits de gruixa em va agafar una enveja descomunal.

Fa una estona, quan he llegit que fa dos anys a Ciutat es podien fer ous estrellats en ple carrer -“ous ferrats”, en diu l'autor- i que la cervesa tenia l’aparença tèrmica de l’eguiat de ratolí, he pensat que si la passejada s’hagués esdevingut en el que duim de juliol d’enguany les gotes li haurien caigut de cent en cent!

Això no hi ha cosset que ho aguanti! Vull que sigui l’hivern! I si provàs d’escoltar nadales? Per ventura amb un “per damunt la neu, lleuger dalt un trineu...” no tendria tanta de calor!

Una besada enorme!
;-)

2 Comments:

Blogger despi_na said...

Tu ho dius de broma aixó de les Nadales però hi ha qui té la seva casa tant freda a l'estiu que viu l'hivern a l'estiu i l'estiu a l'hivern.

diumenge, de juliol 17, 2005  
Anonymous Anònim said...

No, despi_na, no ho dic de broma. Ho dic per conhortar-me que jo NO tenc aire condicionat, com segons qui!

Una besada acabada de sortir del congelador! ;-)

diumenge, de juliol 17, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home