giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dilluns, de juny 20, 2005

Emoció amb el Cor Intercultural Mario Benedetti...

*
Ganes, força, energia, vitalitat, joventut, il•lusió, emoció... Músiques de la riba americana i de la riba europea, sonoritats del mestissatge... Lletres en diferents llengües... Diferents nacionalitats cantant en català, portuguès, castellà... Peces conegudes i que formen part, algunes, del nostre patrimoni cultural, bé més cultes, bé del cançoner popular català, d’autor conegut o d’autor anònim; d’altres, que formen part del repertori popular argentí, brasiler, dels pobles indígenes... Una dotzena de veus, a capella en una sola peça; a les altres, amb acompanyament musical de guitarra, sonada pel seu director, amb bongos, cascavells, sonalles, canya d’aigua... Dones i homes que comparteixen vivències, s’integren en una altra realitat social i s’expressen a través de la música i el cant... Projecte que potencia la igualtat i la convivència... Amistats congriades al voltant d’un assaig, d’una actuació: “és la força de l’amistat la que mou la barca...”, ens heu cantat.

Gràcies per deixar-nos sentir la veu dels pobles del món.


Una besada!
;-)

3 Comments:

Blogger despi_na said...

No cal aprendre?

Vols dir que sense aprendre la sabem gaudir per que ve a ser una emoció?.

dimarts, de juny 21, 2005  
Anonymous Anònim said...

¡¡¡¡¡Que lindo essa homenagem do nosso coro!!!!!
Minha emoçao foi como um resplandecer de luz imensa,que meu olhos brillavam de alegria e muito feliz de saber que nesse mundo tan lindo exista uma pessoa que nao se pode descrever.Infinitos mas infinitos do seu coraçao pela belleza de humanidad,calor,gratitudes que jamais voy poder esqueçer e unico na vida.Sim,pode que eu chore mais e de alegria energia positiva
que emana de sus palavras.Voçe é o sol que faz que o coro saiao o arco iris de tantas texturas, tem que sentir no fundo da nossa alma que te agradecemos todo o carino.Fiquei sem palavras.
Muito Obrigado por voçe ser como é
mil obrigado de parte de todo el coro.Os aplausos sao para voçe de todos elles.
Muitos Beijos da tua eterna amiga
MARY

dijous, de setembre 22, 2005  
Anonymous Anònim said...

Hola, Mary!
No sé escriure gaire en portuguès, tot i que l'entenc prou bé. M'ha agradat moltíssim el teu comentari, agraïment que faig extensiu a tots els membres del Cor, ja que gaudir del vostre concert em va agradar moltíssim, fins al punt d'emocionar-me i fer-me vessar alguna llagrimeta.

Esper que la vostra trajectòria musical arribi molt lluny.

Muito obrigada. Un beijinho!
;-)

dijous, de setembre 22, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home