giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dimarts, de gener 30, 2007

En Jan


“Hola, sóc el Jan! He arribat en el vol de les 5.10 h,
peso 2’900 kg i de moment tinc molta son. Petonets.”

Així, amb aquestes paraules et presentares al món. Així vàrem tenir el primer contacte amb tu, tot i que des que eres a la panxa de la teva marona ja sabíem de la teva existència. La teva àvia –la més “ditxaratxera” del poble, sens dubte–, no feia més que parlar-nos del primer membre de la tercera generació que era a punt d’arribar: “Si és nen serà Jan, si és nena, Abril”.

Temps ençà ja parlàvem de tu amb tota la familiaritat: que si en Jan això, que si en Jan allò, que si en Jan aquí, que si en Jan allà, que si ara una cosa, que si ara l’altra... En resum, Jan, que ja et coneixíem com si haguessis ja nascut, fet que no es produí fins a la matinada del diumenge 28 de gener. Pel que es veu sentires el so de les ximbombes, les gloses improvisades, les cançons, la música... segur que volies ballar qualque bolero, qualque jota, qualque fandango o qualque mateixa... o tal vegada volies tastar la llonganissa i el botifarró fet al caliu, eh, polissonet! És clar!... i com que no te’n pogueres estar, au, a donar el crit d’alerta, s’ha dit!

“Ei, no m’espereu, que la meva jove ha trencat aigües!”. Amb dificultat poguérem sentir les paraules telefòniques de la futura àvia, tota emocionada, qui s’excusava de seguir la festa que tenia lloc el cap de setmana passat. I és que de vegades les festes vénen de dues en dues!

Jan, que pugis sa, que cresquis en saviesa i que siguis molt feliç!... Ah, i una abraçada enorme a la teva àvia, que ja saps com l’estimam! ;-)

10 Comments:

Blogger Joana said...

Quina joia de nen!
I el nom deu ser Joan, no?
O sigui que per sant Joan... Festa grossa!
Felicitats nacoca i una abra!çada

dissabte, de febrer 03, 2007  
Blogger nacoca said...

Ei, Joana!

Aquest infantói és en Jan, una dolça criatura que ha aconseguit fer-li caure la baba a la seva àvia. Encara no s'ha pronunciat sobre què vol ser, en créixer, però de ben segur que lluitarà per aconseguir un món una miqueta més just. I sí, per Sant Joan... festa grossa!

Una besada i una abraçada enorme! ;-)

diumenge, de febrer 04, 2007  
Anonymous Anònim said...

Hola cocarroiet.

Davant del miracle de la vida aquesta àvia s´ha quedat muda, corpresa, totalment incapaç de trobar les paraules que puguin expressar de forma clara tot el mar de sentiments que han esclatat dins seu..., alegria? TOTA!, amor? MES!, tendresa? a devessalls, humilitat, agraïment, esperança, una gran dosi de respecte i també una miqueta de inquietut pel seu futur. Tot plegat, vet.ho aqui!

El Jan, tant petitó, tant vulnerable, tant fràgil i tant important!, fà una setmana no el coneixiem i ara no ens podem imaginar la vida sense ell.

Caterina, mai et podré agraïr prou aquest post tant preciós.

T´estim!.

dilluns, de febrer 05, 2007  
Blogger despi_na said...

Quina sort tenen en Jan i els seus pares de tenir aquesta avia. Per les paraules que escriu demostra una voluntat d'ajudar sense molestar, amb agraïment i alegria.

Felicitats per en Jan!.

dilluns, de febrer 05, 2007  
Blogger nacoca said...

Ei, usuario anónimo (que evidentment d'anònim no en tens res, of course!)!

Com li va a l'àvia més "ditxaratxera" en el seu nou rol vital? Ja te n'has fet a la idea? Ja has preparat un caramull de contes per explicar-li? Ja l'has fet soci del Club Súper3? Ja... Carai, en Jan, estarà bé, amb tu! :-)

Tema agraïments... deixem-ho per a un altre dia, saps que les coses que es fan de cor no en necessiten cap ni un. Això sí, el T'ESTIM! és mutu.

Una besada molt grossa! ;-)

dilluns, de febrer 05, 2007  
Blogger nacoca said...

Ei, despi_na!

Sí, efectivament, tant en Jan com els seus pares tenen la immensa sort de tenir al seu voltant una àvia tan maca i servicial com la present. I no és passió d'amiga, que també! ;-)

Una besada molt grossa!

dilluns, de febrer 05, 2007  
Anonymous Anònim said...

¿Eu pogut veure els ulls de l'avia?. Jo si. Lluian entendrits. Segurament li han tornat els records del pasat no recent. Avia vol dir: dues vegades mare. Jo he vist molt d'amor en ells. Que sigueu feliços.

dijous, de febrer 08, 2007  
Blogger JANA said...

I jo era al teu costat quan compartirem l'alegria de l'arribada del Jan, en un dia de festa, ple de joia i de sentiments a flor de pell...
Ben arribat Jan i que la vida et doni un camí ben llarg....
Una abraçada immensa a l'àvia.
Sou fantàstiques germanamigues!

Un petonàs,-)

dijous, de febrer 08, 2007  
Blogger nacoca said...

Ei, usuario anónimo!

No li he vist els ulls des que és àvia, que no hem pogut coincidir, però sí que m'ha transmès les seves paraules d'alegria, de joia, d'esperança en el futur envers aquest "petit miracle" que nom Jan. De ben segur que aquesta criatureta, petitona, vulnerable, fràgil i important (en paraules de l'àvia primerenca) tendrà un esdevenidor fantàstic. Li ho desitjam de tot cor.

Una besada!

divendres, de febrer 09, 2007  
Blogger nacoca said...

Ei, Jana!

Efectivament, aquell diumenge a migdia vàrem celebrar a l'uníson l'arribada d'en Jan en aquest món, tot alegrant-nos enormement de la seva decisió de formar part de la humanitat. I és que és un nin tan maco!

Una besada molt grossa! ;-)

divendres, de febrer 09, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home