giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

divendres, de maig 19, 2006

Un temps ben invertitPoc més de quatre hores. Dos-cents quaranta minuts de bon pes. Catorze mil quatre-cents segons i no gaire més. La mesura del rellotge ha estat aquesta, si fa no fa. Després d’un matí un tant accidentat a causa de la successió d’esdeveniments, l’espera ha ben valgut la pena.

Quan he arribat encara no hi eres. Feia molta de calor –avui ha estat un dia especialment xafogós– i l’ambient era molt i molt feixuc. He aparcat al bater del sol, no hi havia una sola ombra en tot allò. M’he estimat més esperar-te dins el cotxe, tot i l’ardència de l’habitacle. He començat a mirar el rellotge. “Sembla que les agulles no avancen!” –he pensat. M’ha semblat com si el temps s’hagués posat en vaga. T’he telefonat unes quantes vegades, però tenies el mòbil desconnectat. Quan he aconseguit sentir-te la veu érem a punt de veure’ns... o això em pensava, que per causes alienes a la nostra voluntat encara ha hagut de passar una estona més per poder dir: “l’espera ha ben valgut la pena”.

I sí, que l’ha valguda, la pena. Has fet un gran esforç per portar a terme el teu servei. No has demanat res a canvi, tot i que la teva professionalitat és ben palesa. Es nota que t’agrada la teva professió. Ja sé què em diràs: “Bé, tampoc no cal exagerar, eh!”... No crec que exageri en cap moment. El cert és que vull demostrar-te el meu, el nostre agraïment amb aquestes senzilles paraules. De bons professionals n’hi ha onsevulla, sí, però temps ha que havia, havíem perdut les esperances de trobar-ne cap, ja, i en necessitàvem un que s’adigués amb l’actual situació. I ves per on, vares ser tu. Sense saber com ni per què... o sí!

El meu, nostre agraïment és extensiu a una altra persona que ha fet, també, mans i mànigues (i alguna carrera per l’autopista!) perquè poguessis arribar d’hora... o gairebé! I és que avui (faig aquestes lletres dijous dia 18 de maig), aquelles poc més de quatre hores, dos-cents quaranta minuts de bon pes, catorze mil quatre-cents segons i no gaire més han estat UN TEMPS BEN INVERTIT!

Ah, se m’oblidava! Hi ha coses que NOMÉS es poden fer per estimació... i aquesta n’ha estada una!

Una besada molt grossa... i gràcies, encara que em digueu que no us calen!

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Mai no es fa llarga l'espera quan s'espera que vindrà el millor ;-)
M'alegre que el donares per ben invertit i no com aquella Penélope del bolso de piel marrón.
Una abraçada i, especialment en maig, un ramell de flors romanials.

dissabte, de maig 20, 2006  
Blogger nacoca said...

Ei, raimon, sense giragonses! Veig que continues traient punta a les paraules, com sempre, bon senyal! La referència a la cançó "bonetiana" m'agrada, més encara amb aquesta teva particular versió.

Na Penélope "del bolso de piel marrón"... em sembla que ja no espera que ens presentin... es va cansar d'esperar! :-)

Gràcies per les flors: "ai, pastor, lo bon pastor, tu em toques i no em fas mal, m'enterraren dins l'arena per la flor romanial".

Una besada grossa! ;-)

dissabte, de maig 20, 2006  
Blogger despi_na said...

He imaginat que era la descripció d'alguna cosa que ha passat de debó.

Però, sobretot, és un fragment literari (que jo crec de qualitat).

Com que no has dit quina cosa esperada t'han dut he començat a imaginar; Una pizza?, una carta?, la flor d'en raimon?, un infant per que el cuidis temporalment?, un infant per tu?, un òrgan per un transplantament?, un cor?, amor de tot cor?...

Deunidó la quantitat d'arguments que acceptarien aquest fragment. Podries fer un munt de llibres i en tots posar aquest escrit tal com el veiem aquí.

dimarts, de maig 23, 2006  
Blogger nacoca said...

Sí, despi_na, no vas mal encaminada, és un fet que va passar de bon de veres, i no fa gaires dies.

Es diu "esperança"... i fins aquí puc llegir, targeteta per aquí! FLUOP!

Una besada grossa, nineta! ;-))

dimecres, de maig 24, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home