giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

divendres, d’agost 15, 2008

Passatgers al tren!


Aquell dia sentires un reconegut papalloneig d’irisades ales a la panxa, cosa no gens estranya, per altra banda, en molts de mortals a l’hora d’enfrontar-se a algun fet diferent del seu dia a dia. Faltava poc perquè us veiéssiu. Per un moment pensares en la faula de la tortuga i la llebre: volies que les parsimonioses sagetes del rellotge emprenguessin una espectacular carrera per arribar abans a la meta. Una meta que sabies propera i coneguda de temps ençà i que se’t presentava entre un lleu interrogant i una gran certitud.

Arribà l’hora pactada. El trajecte que et separava del teu objectiu havia estat agradable, i el trànsit l’habitual per ser dia agostenc i en plena estació vacacional. Amb el cotxe ja a l’aparcament el següent pas era a accedir a l’estació. El somriure no era exempt d’una certa dosi de nerviosisme. Els teus ulls es fixaven en tot el que tenien a l’abast. Sabies que estaves a punt de viure quelcom important i molt desitjat. Segons l’horari indicat, el tren havia ja arribat feia uns minuts. Et sabia greu la possible espera, i per això t’apressares a alleugerir el pas: ara ja no hi havia possibilitat de fer-se enrere. Allà t’esperaven dos cors bategants, ansiosos de compartir uns dies amb tu.

La seva imatge et va ser plaent. El seu rostre era serè i desprenia tranquil·litat. Els seus ulls, en altre temps amb transparència de vermellosa riera lacrimal, adquiriren aquell dia el color del blau verdós de la mar. La salutació fou efusiva; la besada, sincera; l’abraçada, tan forta com els vostres braços podien i sabien abraçar.

En aquell mateix moment, un xiulet donà pas a la sortida d’un nou tren.

Una besada molt grossa! ;-)

10 Comments:

Blogger despi_na said...

Suposo que és l transcripció d'un fet real. Un bon fragment de bona literatura.

Imagino que el tren de l'escrit era dels que es fan servir ara però m'ha agradat força la foto. Em recorda una agradable experiència viscuda;

Estació de França a Barcelona. Fa més de vint anys. Molts vam gaudir l'experiència de viatjar fins Mataró en un tren molt semblant que en deien “Garrafeta”. El millor de tot, la felicitat dels fills petits i algun amiguet.

Un bon lloc per emocionar-se les estacions de tren.

dissabte, d’agost 16, 2008  
Blogger nacoca said...

Ei, despi_na!

Sovint qualsevol semblança amb la ficció és pura realitat!

El millor de tots és que arribem a pujar al tren, encara que de vegades ens paresqui que és en el darrer vagó.

Una besada molt grossa! ;-)

dissabte, d’agost 16, 2008  
Anonymous Anònim said...

...i tot aixó amb "afectes" secundaris impotantissims!!!

diumenge, d’agost 17, 2008  
Blogger nacoca said...

Ei, núria!

Calen explicacions?

Una besada molt grossa!;-)

diumenge, d’agost 17, 2008  
Blogger Sherezade said...

M'ha agradat molt aquest inici de viatge :)

Molts petons estiuencs...

diumenge, d’agost 17, 2008  
Blogger JANA said...

...i el viatge encara dura. Agafades de la mà, totes tres, seguiran el llarg trajecte de la vida, sempre amb els "afectes" col.laterals.
US ESTIM ,-)

dilluns, d’agost 18, 2008  
Blogger nacoca said...

Hola, sherezade!

Un viatge plaent i acompanyat per persones magnífiques... què més es pot demanar?

Una besada molt grossa! ;-)

dilluns, d’agost 18, 2008  
Blogger nacoca said...

Ei, jana!

I tant que dura, i durarà, sense cap tipus de dubte. El llarg trajecte de la vida, amb parades a les diverses estacions, farà que el bagatge de cada passatger sigui curull de vivències atresorades, amb "afectes" col·laterals, naturalment!

Que el trajecte continuï essent tan maco com fins ara! Per si cal dir-ho: US ESTIM!

Una besada molt grossa! ;-)

dilluns, d’agost 18, 2008  
Anonymous Anònim said...

Desprès de la paradeta Estiuenca, aquí estic, et pensaves que no vindria a fer-te una visiteta he?? dons aquí em tens.!! Lo primer que he fet llegir aquest post que feia tants de dies que volia llegir i em mancava el temps, em recorda a una historia viscuda fa cosa d'un parell d'anys.. ufffff quin munt de records!!!
(((((( ))))))

T'ESTIMMMMMM

Alicia

dilluns, de setembre 01, 2008  
Blogger nacoca said...

Ei, Alicia!

Bon retorn a la realitat pura i dura del mes de setembre, inici de curs i represa d'un inabastable caramull d'activitats.
No, no tenia cap dubte que en qualsevol moment pujaries al tren i que faries parada en aquesta estació-post que us vaig dedicar. Va ser un viatge fantàstic, aleshores, i continua essent-ho, perquè encara no ha arribat al seu destí!

T'ESTIM!

dilluns, de setembre 01, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home