giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dilluns, de gener 09, 2006

Tornem-hi, Tonina!


Tornem-hi, Tonina! o Sant Tornem-hi, és el “crit de guerra” que hem fet servir avui per tornar a la nostra feina de cada dia, donau-nos, Senyor, després de tantes de jornades de vida ociosa. Bé, “ociosa” és un dir, que durant aquestes dues setmanes de vacances hem pogut fer alguna de les cinquanta mil coses pendents de portar a la pràctica i que no tenien res a veure amb la tasca per la qual ens paguen al cap del mes. I això, vist amb perspectiva, no sé si és millor o pitjor... en qualsevol cas és diferent!

Reprenc el fil... Ja som Sant Dilluns, aquest el primer dia hàbil després de les vacacions nadalenques. La veritat és que ja ens feia ganes tornar a la vida “normal”, a la monotonia, si tant voleu, del dia a dia. Els dies de descans, amb els dinars i sopars amb tota la família al voltant de la taula, les trobades amb els amics que, com diu la cançoneta del torró, han tornat a casa por Navidáaa, les felicitacions, els brindis copa alçada, les inacabables sessions de jocs de sobretaula, les anades i vengudes, els concerts i molta de festa, en resum, han arribat a la seva fi. O no ben bé, perquè en un tres i no res serem a Sant Antoni i... però això serà tema d’un altre post!

Una besada! ;-)