giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dimarts, de febrer 22, 2005

Els teus ulls, el teu somriure, les teves paraules...

Mai abans no t’havia vist, ni tu a mi. Probablement mai no sabràs ni que he escrit aquest text ni que te’l dedic a tu, especialment. O potser algun dia em decidiré a dir-t’ho, no ho sé encara. El fet d’haver de compartir algun temps al llarg dels propers mesos m’ha mogut a agafar imaginaris llapis i paper per confegir aquestes frases.

Quan he entrat tu ja hi eres. Assegut, sense dir cap paraula, m’has mirat i has respost a la meva salutació. M’ha cridat l’atenció el cabell, rinxolat; un rostre serè; els teus ulls... Quins ulls! Són d’un color especial, entre gris i blau d’aiguamarina, viu contrast amb la tonalitat de la pell, tirant a fosca.

El teu somriure, és encomanadís. No somrius cloent els llavis, no. Somrius amb una expressió aplegadissa que deixa veure unes dents blanquíssimes. Aquest somriure ens ha captivat a tots.

Mai abans no havíem parlat. Les teves paraules, insegures fins fa poc, comencen a caminar amb pas ferm, segur. Tens ganes d’entendre’ns i que t’entenguem. De moment... a poc a poc i bona lletra!

Benvingut!

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

Amb tu de guia, que per mi no n'hi ha cap de millor... segur que ho tindrà molt fàcil.

Benvingut i amunt!

Petons per a tu, bleda. ;-)

dijous, de febrer 24, 2005  
Blogger nacoca said...

Bé, no sé si n'hi ha cap de millor, però de moment és la que li ha tocat! I ho tendrà tan fàcil com la resta!

Una besada, assolellada! ;-)

dijous, de febrer 24, 2005  
Anonymous Anònim said...

Que n'és de gratificant l'ensenyament... i després diuen que no.. ;-))) Petons, maca...

divendres, de febrer 25, 2005  
Blogger despi_na said...

Llegint "cabells rinxolats i color de pell fosc" no puc resistir pensar en els futbolistes que ara ens "treuen les castanyes del foc" (encara que sigui cobrant la feina a preu de mercat).

El teu al·lumne a més demostra interès per la nostra cultura.

divendres, de febrer 25, 2005  
Blogger nacoca said...

Sí, Imma, l'ensenyament és un món fascinant. És magnífic poder assaborir tot el que et pot arribar a donar, tant en el vessant professional com en el personal. I si realitzes quelcom que t'entusiasma i, a sobre, et paguen per això ja és... uffff!

Una besada! ;-)

dissabte, de febrer 26, 2005  
Blogger nacoca said...

Cabells rinxolats i pell més aviat fosca, sí, però et puc ben assegurar, despi_na, que en el text no faig referència a cap dels "cracs futbolaires" que havies pensat: aquests ja tenen els € fets!

Una besada! ;-)

dissabte, de febrer 26, 2005  
Blogger Patrícia said...

Enyore i recorde aquesta sensació que és del tot emocionant... no hi ha color entre el que faig ara i el que feia abans,almenys des d'aquest aspecte de l'emotivitat.

dissabte, de febrer 26, 2005  
Blogger nacoca said...

Efectivament, Idril, "segons s'al·lot, sa jugueta"... Dins el "gremi" hi ha moltes maneres d'exercir la tasca, depenent de l'auditori en qüestió. Segons sigui aquest, es crea una atmosfera de complicitat amb què fa molt bon treballar. O tal vegada tot el contrari, que tot pot ser, en aquest món! Els diversos mètodes i didàctiques afavoreixen que el resultat sigui positiu, encara que sempre cal aprendre'n una mica més.

I així i tot, Idril... també és molt "emotiu" poder cobrar al cap del mes!

Una besada! ;-)

dissabte, de febrer 26, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home