giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dilluns, de gener 10, 2005

Som-hi!

Acabades les vacances nadalenques torna a ser hora de posar-se les piles i de reprendre les activitats que ens donen "el nostre pa de cada dia" (i la sobrassada, que pa tot sol és poca cosa!). És el moment de portar a la realitat els propòsits que ens vàrem fer per Cap d'Any. No permetem que l'agenda, curulla de futurs per estrenar, ens hagi de retreure dia 31 de desembre que no hem fet ni la meitat de les coses que havíem previst. No ens ho perdonaria, ella... ni nosaltres, al cap i a la fi! Som-hi?

1 Comments:

Blogger nacoca said...

Sí, Barandaia, complir de bon de veres els propòsits és mal de fer i costa moltíssim. De vegades el gruix de les notes que hem pres en aquella preciosa agenda, nova de trinca, acabada d'estrenar, roman a l'espera dels esdeveniments, i com que sovint hem de fer trucs i baldufes per fer quadrar el dia, allà reposen, pacients, en el full corresponent.

Tanmateix ja se sap: TAL DIA FARÀ UN ANY!

dilluns, de gener 17, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home