giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dilluns, de maig 25, 2009

Feina feta

La meva felicitació a qui s’ha compromès i esforçat cada matí, durant prop de 4 mesos i mig, a assistir al curs d’Higiene i Atenció Sanitària Domiciliària i a treballar ferm per començar a entendre i parlar en la llengua nostrada. El començaren 19 dones d’empenta provinents d’Amèrica del Sud i del Magrib. L’han acabat 16 valentes. El resultat de les proves, satisfactori i amb més d’una sorpresa en positiu. Dijous passat férem una mica de festa i brufàrem perquè la vida els somrigui.

Gloria, Ana Arelys, Nadia, Catalina, Andrea Victoria, Hilcia, Lucy Rosario, Nancy Paola, Maria Antonieta, Patricia, Elizabeth, Jenny Cecibel, Mbarka, Jimena Maribel, Myriam Alba i Hilma Rosmery... a totes, enhorabona i molta de sort en el vostre futur laboral.

Una besada molt grossa! ;-)

6 Comments:

Blogger helenna said...

L'empresa on treballo ha rebut un premi ADAC, per fer cursets de català als treballadors de parla no catalana. Jo sóc padrina linguística de la Fàtima, una noia marroquina molt intel.ligent i que m'ha obert els ulls a altres realitats. N'estic molt contenta de la experiència.
Respecte, tolerància i ànims de superació.
Una besada angelet.

dimecres, de maig 27, 2009  
Blogger nacoca said...

Hola, helenna!

Quan el Director General d'Immigració vengué a clausurar el curs pronuncià moltes de vegades la paraula "integració". Particularment no estic d'acord amb tal mot, perquè pens que per "integrar" una cosa se n'ha de "desintegrar" qualcuna una altra, i no crec que sigui el millor. Per això preferesc creure fermament que el més favorable és "conèixer", "compartir" i "aportar" els nostres respectius sabers per tal d'enriquir-nos els uns als altres a partir de les diferents cultures en contacte, que no en conflicte!

Una besada molt grossa! ;-)

dimecres, de maig 27, 2009  
Blogger despi_na said...

Molts hem siguts feliços últimament cantant; cooopaaa liiigaaa i chaaampioooons!.

Hem admirat jugadors de futbol per el seu esforç i l'entrenador per la seva qualitat humana.

Intueixo que aquest mateix entrenador valora tant els mèrits dels seus com el d'aquestes dones.

I, segur que en som molts els que ho valorem i les acollim amb respecte, justícia i cordialitat.

dijous, de juny 04, 2009  
Blogger nacoca said...

Hola, despi_na!

L'esforç d'aquestes dones ha estat encomiable, i ho és encara ara perquè, tot i haver acabat el curs, continuen assistint a classe (en un curset diferent) per assimilar més coneixements a fi d'anar ben preparades a la prova oficial. I n'estic molt contenta, la veritat!

Una besada molt grossa! ;-)

I per a elles: "coooopaaaa, lliiiigaaaa i chaaaampioooons... i aprovat de català de Nivell A"... :-)

dijous, de juny 04, 2009  
Anonymous JOSEFINA said...

L'esforç conjunt, mestra i alumnes, s'ha vist recompensat.
Pots estar segura que, per anys que passin, tota aquesta colla es recordarà d'aquesta època i del que van aprendre, sempre més.
Pas a pas, van fent camí i la "profe" les ha acompanyat en aquest tram. Felicitats a totes !!
Josefina

dilluns, d’agost 03, 2009  
Blogger nacoca said...

Ei, JOSEFINA!

Sí, esforç és la paraula clau. Aquesta colla de dones s'ha esforçat a voler per assolir els coneixements proposats, totes en la mesura que els ha estat possible. Hem fet un fantàstic camí comú durant uns quants mesos, un camí conjunt que ens ha enriquit personalment i cultural.

Una besada molt grossa! ;-)

dilluns, d’agost 03, 2009  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home