giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dijous, de febrer 09, 2006

108 anys en un minut


Fa dos dies que madò Magdalena, la padrina de les Illes Balears, ha marxat per no tornar mai més. Amb una trajectòria de 108 anys, ha viscut en tres segles distints i ha estat testimoni de molts d’esdeveniments de la història. Cinc fills, vuit néts, 12 renéts i dos rebesnéts han constituït la seva nissaga.

La partida d’aquesta dona, de cara amable i posat tranquil, ha deixat tot Algaida ben entristit. Però el que és ben cert és que madò Magdalena ha omplert els seus 108 anys de vida, i no la seva vida d’anys.

Al cel sia.

2 Comments:

Blogger despi_na said...

La persona que ha influenciat en els altres sembla com si no hagi mort de tot. Se la recorda sovint i es segueixen seguint les seves ensenyances.

dijous, de febrer 09, 2006  
Blogger nacoca said...

I tant, despi_na! I així haurà estat també en el cas de madò Magdalena, una dona que ha atresorat experiències i experiència i que ha estat, de ben segur, un exemple a seguir per a tots els seus.

divendres, de febrer 10, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home