giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dilluns, de maig 24, 2010

Tres en una

Tres en una, així va ser. Tres celebracions el mateix dia, que així ho paga: el casament dels pares i el bateig i la primera comunió dels fills, nin i nina. Tot va ser d’allò més especial, íntim–que no arribàvem a la dotzena de convidats–, senzill, sense gaires complicacions i molt emotiu. Els noviis, pletòrics i contents, rebien les salutacions dels qui ens havíem congregat en aquell petit tros de paradís on tot tenia el seu particular encant, i els nins, ben alegres i feliços. La música triada per a la cerimònia contribuí a crear una atmosfera molt especial. La matriarca de la família, esplèndida; i els padrins de bateig, satisfets amb aquests preciosos fillols.

Un poc més tard arrodonírem l’esdeveniment amb un bon sopar al qual seguí una petita passejada pels bells paratges d’aquell entorn privilegiat. Vàrem gaudir de la lluminositat dels estels i escoltàrem embadalits el so de la natura.

Realment dissabte passat va ser un dia molt especial que recordarem per estona. Felicitats a tots quatre.

Una besada molt grossa per a vosaltres, Dito, Fiti, Giro i Yoli. ;-)