giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dijous, de desembre 24, 2009

Bon Nadal!


8 Comments:

Blogger Joana said...

Bones Festes Caterina!
Una abraçada i molts records!

divendres, de desembre 25, 2009  
Blogger nacoca said...

Hola, Joana!
Bones festes i un magnífic any per a tu i els teus.

Una besada molt grossa! ;-)

divendres, de desembre 25, 2009  
Anonymous dona said...

Bon Any, Caterina! Que encara hi ha moltes coses a celebrar... si se'n tenen ganes. El 25 de desembre d’enguany (com cada 25 de desembre), en algun racó de món, va néixer un infant (rosset o morenet o negret o andorranet o mallorquinet o...) que va portar una nova joia, un pa sota el braç, un desig de futur millor, una alegria nova... i una esperança infinita. I, al voltant seu, vam fer veure que tenim la màniga ampla i les mans foradades, i ens vam esgargamellar cantant-ne quatre de fresques a so de bombo (o simbomba) i platerets, i li’n vam donar panses (i figues, i nous i olives) amb unes balances.
Que fa anys que sé que cada dia s’acaba el món per a algú (tot i que tots esperem que el món no s’acabi mai) i que, encara que només hi hagi un Nadal cada any, cada dia és Nadal al cor d’algú.
Alto! Però ha passat Nadal i ja no tenim cap altre gall per repartir (la tia Pepa no s’ha conformat amb un sol tall: no s’hi conforma mai)i continuem, com deia aquell, “tan pobres com som”. I canviarem d’any, però no de vida, tot i haver-nos proposat grans projectes. I vindran uns mags d’Orient (o uns immigrants del Sud, o uns jubilats del Nord, o uns turistes d’arreu, o uns pallassos del cor) i ens deixaran or (o euros), encens (o un somriure) i mirra (o aroma de resina de pi o una guspira lluent de llàgrima) i tot plegat ens continuarà ajudant a fer camí.
Petons nevats.
P.S.: Quin rotllo, eh?

dimarts, de desembre 29, 2009  
Blogger despi_na said...

Gràcies dona per fer-nos somriure.

Bon any a tothom!

dimarts, de desembre 29, 2009  
Blogger nacoca said...

Ei, dona!

Sí, sempre hi ha coses per celebrar, sigui el 25 de desembre, el 29 de febrer o el "50 d'abril" -no et treguis ni un fil-. Dates a celebrar amb reis, patges, menestrals, protèsics dentals, llanterners, professors de química i netejadors de carrer en trobam de tots els colors i amb infinitud de matisos. Dates protagonitzades per nins, nens, boixos, fillets... celebracions en present que recorden un passat i que tenen projecció de futur... menjars senzills o ben recargolats... regals fets amb imaginació, invents de TBO de vegades, o d'altres comprats per sortir del pas... Celebracions sorgides del cor i compartides amb els éssers estimats, familiars, amics, coneguts o saludats. I si la loteria no ens ha tocat enguany, com diuen els grans del poble "salut tenguem", que no cansa!

Una besada molt grossa! ;-)

Ah, i de rotllo, res, dona!

dimarts, de desembre 29, 2009  
Blogger nacoca said...

Hola, despi_na!

Bon any a tu també!

Una besada molt grossa! ;-)

dimarts, de desembre 29, 2009  
Blogger De tot, una mica said...

Hola, floreeeeeta!

Encara que ja hagin passat festes, he de dir-te que la felicitació que has posat és molt bonica.

diumenge, de gener 17, 2010  
Blogger nacoca said...

Hola, De tot, una mica!

Això que hagin passat festes, és un dir, que entre Sant Antoni, Sant Sebastià i la imminent rua de carnestoltes l'agenda està moooooolt atapeïda! La felicitació, mira, casolana a més no poder!

Una besada molt grossa! ;-)

diumenge, de gener 17, 2010  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home