giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

divendres, de setembre 17, 2010

A na Marieta

In memoriam

Et vaig conèixer amb un somriure, te n’has anat somrient. Te n’has anat amb molta pau... i somrient. Record quan et vaig veure en persona, per primera vegada. Tenies catorze anyets. Ta mare, fent veure que s’havia deixat les claus a casa, tocà el timbre. Tu, com qui no vol la cosa, obrires la porta. Una música embolcallà tot el replà. Una música coneguda, reconeguda i molt estimada: el Cànon en Re major de Johannes Pachelbel. Cara de sorpresa, rialles, un tup-tup al cor... Un molt especial missatge de benvinguda m’esperava a l’entrada del pis. A la petita pancarta –dos fulls enganxats amb adhesiu–, unes enormes lletres traçades amb mà ferma i artística alhora. Aquell mateix vespre, petit concert a trio: ta mare cantant, tu al piano i jo a la guitarra... i en Xino miolant ençà i enllà, fent-nos els cors.

D’aquell divendres 9 de juliol de fa sis anys me’n queda un record molt entranyable. Avui, en saber que havies marxat, s’ha fet present a la memòria carregat d’emoció. Que sigui aquesta petita anècdota un merescut homenatge a tu, Marieta. Allà on siguis somriu-nos i dóna’ns la mà si ens cal.

Et vaig conèixer amb un somriure, te n’has anat somrient. Te n’has anat amb molta pau... i somrient.

11 Comments:

Blogger Maite Fruitós said...

Gràcies per aquest record que em connecta a ella i a tu, en aquell dia tan especial.

El seu somriure ha quedat gravat en el cor de tots els que hem tingut el privilegi de formar part de la seva vida. El seu lema: "Báilale a la Vida", l'han adoptat molts, des que ens va deixar.

Gràcies, des del cor, Caterina. Una abraçada molt tendra

dijous, de setembre 23, 2010  
Anonymous Anònim said...

Hola, Myt!

Poques paraules més a dir. Les que ara podria pronunciar són sense silents, a cau de cor.

Gràcies a tu. T'ESTIM!

dijous, de setembre 23, 2010  
Anonymous caterina said...

Silents, però no anònimes...

dijous, de setembre 23, 2010  
Anonymous Luis said...

Aprovecho la oportunidad para saludarlo y asu vez, invitarlo a ver mi blog dedicado a mostrar la riqueza cultural del Perú mediante fotos comentadas, modelos tridimensionales en imagenes y videos, artículos y más. La dirección es:

historiaenfotosperu.blogspot.com

dimecres, d’octubre 06, 2010  
Anonymous nacoca said...

Gràcies, Luis.

dimecres, d’octubre 06, 2010  
Anonymous Núria said...

Entro gairebé de puntetes, sense fer soroll i amb emoció en aquesta entrada que has dedicat a la Maria. Gràcies per compartir aquest record Caterina. Un petó.

dijous, d’octubre 14, 2010  
Anonymous nacoca said...

Hola, Núria,

Gràcies per la teva visita. Compartir és maco.

Una besada molt grossa!

divendres, d’octubre 15, 2010  
Blogger De tot, una mica said...

Hola, floreeeeta!

Passava per aquí, després de molt temps sense saber res de tu. Espero que estiguis bé.

dilluns, de març 14, 2011  
Anonymous nacoca said...

Hola, De tota, una mica!

Estic estupenda, gràcies. I esper que tu estiguis igual que sempre.

Una besada.

dilluns, de març 14, 2011  
Blogger Unknown said...

Very Nice Post...........

To Get Free Information

dilluns, de març 24, 2014  
Blogger Dr Purva Pius said...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

dimarts, de maig 14, 2019  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home