giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

dijous, d’octubre 09, 2008

Un conductor irresponsable

Quan he sortit de la feina he anat ràpidament cap a la parada de l’autobús, que no és qüestió de badar. Ha arribat en poca estona. Al poc temps, el conductor ha agafat el mòbil i ha telefonat a no sé qui. No he escoltat la conversa, però sí que l’he sentida, i us puc ben assegurar que no pujava un grell d’ou. De ben segur que l’hauria poguda fer en arribar a casa, no us penseu, o si tant voleu en arribar al final del trajecte. M’ha empipat que no pensàs en la gent que duia dins el vehicle, i sota la seva responsabilitat. Aquest professional del volant en deu saber molt, perquè amb una mà tenia el telèfon i amb l’altra... la vida d’una mica més de mitja dotzena de soferts usuaris del transport públic municipal.

És un conhort saber que si un dia té un accident i es queda amb una sola mà se’n desfarà la mar de bé! Per si de cas, que em digui quin autobús conduirà... per no pujar-hi jo, més que res!

Una besada molt grossa! ;-)