giragonsa

aquí comença la meva singladura per les sovint proceloses, sovint tranquil·les aigües del ciberoceà... que cada jornada de navegació prengui el rumb adequat i que em dugui a bon port... vols navegar amb mi?

Nom:
Ubicació: un racó de món, Països Catalans

Poques coses més a dir que encara no conegueu

divendres, d’agost 19, 2005

Gràcies...

dilluns, d’agost 08, 2005

Transmiràllica...

*
Uffffffff!

Una besada molt grossa i fins en tornar!
;-)

dilluns, d’agost 01, 2005

Una nova etapa...

*
Quan s’arriba a la fi d’un cicle és hora de fer-ne balanç. Fa 48 hores mal comptades que un bon amic ha tancat un cicle laboral i n’ha començat un altre, nou de trinca, il•lusionant, amb magnífiques perspectives en tots els àmbits.

El meu amic és molt feiner, ho sé del cert. És un treballador incansable. En els onze anys que s’ha dedicat a fer-nos “clucades d’ull”, n’ha feta molta, de feina, i ben feta: una feina que l’apassiona, i en què, em consta, sempre ha ofert el millor de si mateix. És evident que no tothom ha entès aquesta feina d’igual manera. Algunes persones a qui ha anat adreçat aquest treball, o que l’han pogut seguir, no l’han valorat en sa justa mesura, però aquest és un risc amb què ell ja comptava. El darrer dia del mes passat es va acomiadar de la gent que l’ha acompanyat en la seva tasca i de les persones que l’han seguida. Un comiat sentit, emotiu, agraït...

Que tenguis molta de sort en la nova etapa empresa.

Una besada!
;-)